Cool ve tarz hissetmek isteyen babalara
LIFESTYLE

Cool ve tarz hissetmek isteyen babalara

Bu yaz sezonu için Intimissimi Uomo hafif tasarımlara ve yeni renk paletlerine odaklandı. Babalar günü için mükemmel hediye seçenekleri barındıran marka keten gömleklerden ve pantolonlardan, deniz şortlarına, kanvas pijama ve boxer şortlara kadar sonsuz b

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2022

Intimissimi Uomo, dış görünüşlerine önem veren, kalite arayışında olan erkekler için İtalyan uzmanlığını sunuyor. Calzedonia Group'un 7 markasından biri olan Intimissimi Uomo Türkiye'de ilk mağazasını geçtiğimiz yıl açtı. Türkiye'de hızla büyümeye devam eden ve en önde gelen AVM'lerde yer alan Intimissimi Uomo erkeklerlerin dünyasına özel her şeyi sunuyor.

Bu yaz sezonu için Intimissimi Uomo hafif tasarımlara ve yeni renk paletlerine odaklandı. Babalar günü için mükemmel hediye seçenekleri barındıran marka Keten gömleklerden ve pantalonlardan, deniz şortlarına, kanvas pijama ve boxer şortlara kadar sonsuz bir seçenek skalası sunuyor.

Keten koleksiyonu babalara hem plaj hem de şehir için uygun düz renkler ve yeni mevsimsel desenlerin yer aldığı klasik ve dik yaka gömlekler, t-shirt'ler, uzun ve kısa pantolonların da olduğu bir koleksiyon sunuyor.

Yıkanmış giysilerden oluşan bahar koleksiyonu ise daha da zıt bir etki ve vintage bir görünüm yaratmak için pamuklu pike polo gömlekler ve şortlar sunuyor.

Kanvas pijamalar, iki faklı kesimin eklenmesiyle geliştirilerek babaların beğenisine sunuluyor. Boxer short'larda fonksiyonel bir özellik olarak ten renginin kullanılması koleksiyona yepyeni ve önemli bir özellik katıyor. Bu, markanın tüm ihtiyaçları karşılamaya odaklanmasını ve ev dışında da giyilmek üzere çok yönlü koleksiyonlar sunma arzusunu güçlendiriyor.

Plaj koleksiyonunun yeni özelliklerini babalar keşfediyor

Intimissimi Uomo, plajda bile sofistike ve şık olmayı seven erkekler için de mikro motifli kısa şortlarını sunuyor. Bu yaz için tasarladığı beachwear koleksiyonu için yepyeni bir kumaş kullanan Intimissimi Uomo her zamankinden daha rahat ve daha çabuk kuruyan tasarımlar sunuyor.

Açık mavi, kiremit kırmızısı, pasifik mavi, asker yeşili, limon sarısı, açık pembe ve su rengi gibi pastel renklerden oluşan yeni renk paletiyle her anınıza eşlik edecek. Ayrıca Intimissimi Uomo yıkanmış havasını mayolara da vermeyi başarıyor ve t-shirt'ler ile kolayca uyum sağlıyor.

Koleksiyonda NBA logo baskılı tasarım mayolar (veya daha uzun sörf tarzı kesim), havalı mikro motiflere sahip Popeye koleksiyonu da yer alıyor.

Babanıza stiline uygun mayonun yanında plaj havluları, spor çantalar ve lastik terlikler de hediye edebilirsiniz.