Deadpool 3'ten Yeni Detaylar Geliyor
LIFESTYLE

Deadpool 3'ten Yeni Detaylar Geliyor

Eğlence ve macera katlanarak artıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2022

Deadpool'un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick geçtiğimiz günlerde Deadpool 3'ün konusuyla ilgili yeni detayları açıkladılar. Başrolünü Ryan Reynolds'un üstlendiği film hız kesmeden beyaperdeyle buluşmak için gün sayıyor. Disney'in 20th Century'yi satın almasından sonra Marvel Studios'un Deadpool serisine devam etmesini kaçınılmaz bir karar oldu. Deadpool 3'ün "Marvel Cinematic Universe" çatısı altında yer alması ve Disney'in ilk 18 yaş sınırı olan filmi olarak duyurulması çok uzun sürmedi.
Shawn Levy'nin Dead Pool 3 için yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanmıştı. Şimdi ise filmin senaristleri Dead Pool 3 ile ilgili dikkat çekici bir açıklamaya imza attılar. Yeni filmi "sudan çıkmış balık" kavramı üzerinden tanımlayan ikili Deadpool 3 filmiyle ilgili, "Bu hijkaye sudan çıkmış balıklar için biçilmiş kaftan. Deadpool, filmin merkezindeki bir deli. Genellikle deliler destekleyici karakterlerde karşımıza çıkar ve asıl kahramanlarsa makul ölçüde aklı başında tiplerdir. Deadpool 3'te bunu tamamen değiştiriyoruz. Yeni filmde bir deliyi aklı başında bir dünyaya bırakıyoruz. Gerçekten eğlenceli olacak." açıklamasını yaptılar.
Hikaye hakkında başka bir detay vermeyen senaristler, Ryan Reynolds'un hayat verdiği Wade Wilson karakterini neler beklediği konusunda büyük bir merak uyandırmayı başardı.