Selling Sunset 6. ve 7. Sezon Onayını Aldı
LIFESTYLE

Selling Sunset 6. ve 7. Sezon Onayını Aldı

Nisan ayında 5. sezonun yayınlanmasının ardından Netflix, Selling Sunset 6. ve 7. sezonlarının onaylandığı duyurusunu yaptı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2022

Netflix, Selling Sunset'ın 6. ve 7. sezonları yeniledi ve hayranlar için artık güneş parlıyor. The Oppenheim Group tarafından istihdam edilen kadın emlakçıların hayatlarını takip eden Netflix'in realite TV şovu Selling Sunset, izleyenleri etkisi altına alan bir seri oldu.

Bazı emlakçılar sezondan sezona değişiyor, ancak Selling Sunset'in başlıca oyuncuları Jason ve Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander ve Davina Potratz. Hit serinin ayrıca iki yan ürünü oldu, Selling The OC ve Selling Tampa.

Netflix tarafından yapılan heyecan verici duyuruya dayanarak, Selling Sunset hayranları, dizinin iki ek sezonunun yenilenmesiyle en sevdikleri emlakçıların geri dönüşünü bekleyecekler. Merakla beklenen Selling Sunset 6. sezonunun prodüksiyonu bu yaz başlayacak. Birçok hayran, sahne arkasını öğrenip öğrenemeyeceklerini görmek için emlakçıları sosyal medyada takip ediyor. Hayranların gayet iyi bildiği gibi, Selling Sunset oyuncuları sıkı çalışmayı ve rekabet etmeyi biliyorlar, bu nedenle gelecek sezon Oppenheim Grubu arasında heyecan verici gelişmeler olacak.

Selling Sunset, ilk emlak realite televizyon programı olmaktan uzak olsa da, Netflix'in realite programlamasında özel bir yer edindi. Serinin hayranları, emlakçıların Oppenheim müşterilerine sattığı muhteşem evlerin ve emlakçıların hayatlarının dışında birçok nedenden dolayı gösterinin tadını çıkarıyor. Ancak, son derece rekabetçi emlakçılar arasındaki drama, seyircinin daha fazlası için geri gelmesini gerçekten sağlıyor. Artık 2 yeni sezonun geleceği duyurulduğundan, birçok Selling Sunset hayranı, hangi emlakçıların geri döneceğini ve emlak arenasına hangi yeni yüzlerin girebileceğini görmek heyecanlılar.