Johhny Depp Karayip Korsanları'na Geri Dönüyor mu?
LIFESTYLE

Johhny Depp Karayip Korsanları'na Geri Dönüyor mu?

Ünlü aktörün 301 milyon dolarlık teklife ne cavap vereceği merak konusu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2022

Disney bir sonraki merakla beklenen Karayip Korsanları filminde Johnny Depp'in yeniden seride yer almasını sağlamak için elinden geleni yapmaya hazır. Gizli bir kaynağa göre Disney'in Johnny Depp'in yeniden seride yer almasını sağlamak için 301 milyon dolarlık bir teklif sunduğu belirtiliyor.

Ünlü aktörün eski eşi Amber Heard ile yaşadığı çalkantılı evlilik, beraberinde yaşadıkları sorunlu ayrılık ve bitmek tükenmek bilmeyen iddialar Johnny Depp'in ve Amber Heard'ün kariyerinde bomba etkisi yarattı. Johnny Depp, Karayip Korsanları ve Fantastik Canavarlar filmlerindeki rollerinden atılırken Amber Heard'de Aquaman 2 filmindeki rolünü kaybetmişti.

Magazin gündemine adeta şekil veren ilişki ve çekişmeli dava süreci, Johnny Depp'in kariyerini taçlandıran adını dünyanın dört bir yanına duyurmasını sağlayan Karayip Korsanları'nda bir daha yer almayacağını ve ikonik Jack Sparrow karakterine bir daha hayat vermeyeceğini açıklamasıyla daha da hararetlenmişti. Öyle ki ünlü aktörün sevenleri dünyanın dört bir yanından Depp'in seriye dönmesi için imza kampanyası başlatmıştı.

Hala bir merak konusu olan "Johnny Depp Karayip Korsanları'na dönecek mi?" sorusu son bir güncellemeyle daha da şiddetlendi. 301 milyon dolarlık teklifin yanı sıra Disney'in kaleme aldığı içten bir özür mektubu ve bir hediye paketnin ünlü aktöre ulaştığı söyleniyor. Disney'in, Depp'in bu ihtimale sıcak bakması durumunda ünlü aktör için bir an önce bir film taslağı hazırlayacağı da söylentiler arasında. Johnny Depp'in kararı merak konusu. Sizce Johnny Depp, Karayip Korsanları'nın çok sevilen karakteri Jack Sparrow'a yeniden hayat verecek mi?