Beyonce'nin 7. Albümü Renaissance Hakkında Her Şey
LIFESTYLE

Beyonce'nin 7. Albümü Renaissance Hakkında Her Şey

29 Temmuz'da geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Temmuz 2022

Tüm yaz boyunca Beyoncé'nin hit şarkılarını dinlemeye hazır olun! Şarkıcı, yakında çıkacak olan yeni albümü Renaissance'ın parça listesini resmen yayınladı.

Merakla beklenen proje 29 Temmuz'da yayınlanacak ve "Thique", "Virgo's Groove" ve "America Has a Problem" gibi parçaları içerecek. Ayrıca Beyoncé'nin son hit single'ı "Break My Soul"u da içerecek. Geçen ayın sonlarında şarkıcı, New Orleans'lı rapçi Big Freedia'nın yer aldığı single'ı ve ardından albümünün kapak resmini yayınladı.

Twitter, "Break My Soul"un piyasaya sürülmesiyle birlikte, pop yıldızının ilham verici şarkı sözleriyle tamamen alev aldı. Ardından, geçen hafta Beyoncé, TikTok'a katılarak ve ilk gönderisini paylaşarak İnternet üzerinden tekrar şok dalgaları gönderdi: Hayranlarının artık viral olan şarkısında dans eden kliplerini içeren bir video.

Beyonce, son olarak Instagram Story'de parça listesini yayınladı ve Renaissance'ın çıkışı için bir geri sayım paylaştı. "Perde I Renaissance" diye yazdı ve bu bir II. Perde olabileceği anlamını taşıyor!

Aşağıdaki tam parça listesine bakın…

"I'm That Girl"
"Cozy"
"Alien Superstar"
"Cuff It"
"Energy"
"Break My Soul"
"Church Girl"
"Plastic off the Sofa"
"Virgo's Groove"
"Move"
"Heated"
"Thique"
"All Up in Your Mind"
"America Has a Problem"
"Pure/Honey"
"Summer Renaissance"

Son solo stüdyo albümünün çıkışından bu yana çalışmalarını sürdüren Queen B, canlı albümü ve konser filmi Homecoming ile birlikte efsanevi Coachella performansıyla hayranlarını sevindirdi. Ayrıca, Disney'in canlı aksiyon filmi The Lion King'de Nala'yı seslendirerek yıldız sırasını aldı ve ardından bunu Afrobeats derleme albümüne ve Black Is King filmine dönüştürdü. Şimdi, süperstar yeni albümünü yayınlamak için gün sayıyor.