Blackpink'in Albümü 'Born Pink' Eylül'de Çıkıyor
LIFESTYLE

Blackpink'in Albümü 'Born Pink' Eylül'de Çıkıyor

Dört üyeli K-pop grubu son albümlerini 2020'de yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2022

BLACKPINK yakında geri dönecek.

K-pop dörtlüsü, ilk çıkışlarından bu yana altı yıl içinde dünyanın en büyük kız grubu haline geldi ve YouTube'da bir milyardan fazla görüntülenen altı video topladı. 2020'deki "The Album" adlı albümlerinden sonra grup üyeleri Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa da sırasıyla Dior, Chanel, Saint Laurent ve Celine lüks evlerin elçileri olarak moda dünyasını ele geçirdiler. Rosé ve Lisa da R ve LALISA single albümleriyle solo çıkışlarını yaptılar.

Şimdi, dört üye de bir sonraki grup projeleri üzerinde çalışmaya geri döndü. 31 Temmuz'da YG Entertainment, BLACKPINK'in yeni albümlerinin heyecanını anlatan bulaşıcı bir dans ritmiyle müzikleştirilen BLACKPINK'in yaklaşan albümü 'Born Pink'in duyuru fragmanını yayınladı.

Videoya göre grup, Ekim ayında bir dünya turuna başlamadan önce, Ağustos ayında bir ön yayın single'ı ve Eylül ayında projenin tamamını yayınlayacak.

YG'den bir temsilci daha önce üyelerin gelecek albümlerinin kayıtlarının son aşamalarında olduğunu doğrulamıştı. Temmuz ayında başlık parçalarının müzik videosunu çekecekler, ardından Ağustos ayında yayınlanacak ve bu yıl "K-pop kız grubu tarihinin en büyük ölçekli dünya turu" olacak.

Açıklamada , "BLACKPINK-vari olan birçok müzik, uzun bir süre boyunca çok çaba sarf edilerek tamamlandı" deniyor. "BLACKPINK'in dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla olan duygusal bağını genişletmek için geri dönüşleriyle birlikte yıl sonuna kadar K-pop kız grubu tarihinin en büyük ölçekli dünya turuna çıkacaklar."