Lady Gaga'lı Joker: Folie À Deux'un Vizyon Tarihi Açıklandı
LIFESTYLE

Lady Gaga'lı Joker: Folie À Deux'un Vizyon Tarihi Açıklandı

Joker'i canlandıran Joaquin Phoenix ile Harley Quinn olarak karşımıza çıkacak olan Lady Gaga başrolde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ağustos 2022

Batman'in bir numaralı düşmanı ve Gotham'ın kötü adamı Joker'in hikayesine sunduğu farklı bakış açısıyla hayranlardan ve eleştirmenlerden tam not alan 'Joker'in devam filminin vizyon tarihi belli oldu.

Joker: Folie à Deux (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıklanan devam filminin 24 Ekim 2024'te izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

Filmin aynı zamanda müzikal türünde olacağı ve karanlık bir hikaye işleyeceği bildirildi. Son olarak Ridley Scott'ın House of Gucci filmindeki rolüyle eleştirmenlerden tam not alan Lady Gaga'nın Harley Quinn karakteri için düşünüldüğü ve henüz karar aşamasında olduğu belirtilmişti.

Variety'nin haberine göre şarkıcı filmde Joaquin Phoenix'e Harley Quinn rolünde eşlik edecek.

Lady Gaga'nın canlandıracağı Harley Quinn rolünü daha önce Suicide Squad filmlerinde Margot Robbie canlandırmıştı. Avusturalyalı oyuncunun üç filmde canlandırdığı bu karakter DC hayranları tarafından çok sevilmişti.

"Joker"i toplam 11 Akademi Ödülü adaylığına götüren Todd Phillips, devam filmini yönetmek için geri dönüyor. Ayrıca, senaryoyu Scott Silver ile birlikte yazıyor. İlk filmin yapımı 62,5 milyon dolara mal oldu ki bu bir çizgi roman uyarlaması için alışılmadık derecede mütevazi bir bütçeydi. "Joker", muazzam kârlı hale geldi, ancak Warner Bros. gelirlerini ortak finansörler Bron Creative ve Village Roadshow ile paylaşmak zorunda kaldı.