İkonik Buluşma: Beyonce ve Madonna Bir Arada
LIFESTYLE

İkonik Buluşma: Beyonce ve Madonna Bir Arada

Bir hit parçadaki bir divadan daha iyi ne olabilir? İki Diva!

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ağustos 2022

Beyoncé ve Madonna, "Break My Soul"un "The Queens Remix" başlıklı yepyeni bir remiksi için bir araya geldi.

Hayranlar, yedinci stüdyo albümü Renaissance ile duygusal olarak sarsılırken, Beyonce başka bir hediye ile sevenlerini ödüllendirmeye karar verdi. Beyonce, "Break My Soul" ("The Queens Remix" olarak adlandırılır) için pop ikonu Madonna ile resmi bir remiks yayınladı.

Haber ilk olarak Twitter'da yayılmaya başladığında hayranlar başlangıçta haberin bir söylenti veya aldatmaca olduğunu düşündüler, ancak Parkwood Entertainment'ın resmi Twitter hesabı haberi hızla doğruladı. Haberin ardından aktör ve komedyen Billy Eichner, "Vücudumdan ayrıldım ve uygun olduğum yerden farklı bir galaksiye doğru süzülüyorum" dedi.

Şaşırtıcı bir şekilde, bu Madonna ve Beyoncé'nin ilk kez birlikte bir şarkıda yer alması; ancak ikisi uzun süredir birbirlerinin hayranı. "Break My Soul (The Queens Remix)" single'ın beşinci remixidir; diğer karışımlar sadece iki gün önce piyasaya sürüldü ve will.i.am., Terry Hunter, Honey Dijon ve Nita Aviance Club'ı içeriyordu.

Madonna, onlarca yıllık kariyeri boyunca dans müziğiyle deneyler yaptı ve Beyoncé'nin son albümü, süperstarın türe daha önce hiç olmadığı kadar olduğunu gördü. İkisi daha önce resmi olarak işbirliği yapmamış olsa da Beyoncé, Madonna'nın 2015 yılındaki yıldızlarla dolu müzik videosunda yer aldı ve aynı zamanda Jay Z'nin sanatçıya ait yayın hizmeti Tidal'ın kurucu yatırımcısı.