Lady Gaga'dan "Joker 2" Paylaşımı
LIFESTYLE

Lady Gaga'dan "Joker 2" Paylaşımı

Lady Gaga'nın Harley Quinn'i Joaquin Phoenix ile dans ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ağustos 2022

Lady Gaga, resmi adı Joker: Folie à Deux olan Joker 2'nin, Joaquin Phoenix'in Joker'inin karşısındaki Harley Quinn görünümünü ima eden bir paylaşımda bulundu. İlk Joker 2 teaser fragmanı, Lady Gaga'nın Harley Quinn'inin Joaquin Phoenix'in Joker'i ile dansını ortaya koyuyor ve filmin müzikal unsuruna gönderme yapıyor.

Warner Bros., DC içeriğini farklı bir yöne itmek ve solo bir Joker filmi yapmak için birkaç yıl önce cesur bir hamle yaptı. Todd Phillips'in yönettiği ve Phoenix'in Arthur Fleck'i oynadığı Joker , dünya çapında 1 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek ve En İyi Film adaylığı alarak büyük bir hit oldu. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Warner Bros. Phoenix'in geri dönmesini amaçlayan Joker 2'yi geliştirmeye başlamak için fazla beklemedi.

Joker 2'nin geliştirilmesi, bu yılın başlarında bazı önemli adımlar attı. Phillips, Phoenix'in senaryoyu okuduğu bir resimde filmin başlığının Joker: Folie à Deux olduğunu ortaya çıkardı, bu da ikinci bir Joker veya Harley Quinn'in işin içinde olabileceğine dair spekülasyonlara yol açtı. İkincisi, Lady Gaga'nın Harley Quinn'i oynamak için Joker 2'ye katıldığı bildirildiğinde doğrulandı. Onun ilavesi, devam filminin müzikal unsurlara sahip olacağı haberiyle geldi.

Şimdi Lady Gaga, Harley Quinn ve Joker'in birlikte dans etmesini içeren hızlı bir Joker 2 teaser fragmanı paylaştı. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın kötü şöhreti, kırmızı arka plan Joker ve Harley Quinn'in siyah silüetleriyle buluştuğu için teaser'da manşet olmaya yardımcı oluyor. Joker 2 teaser fragmanı, Lady Gaga'nın Harley Quinn'inin nasıl görüneceğine dair ilk izlenimi veriyor.

Bu duyuru videosu, Lady Gaga'nın Joker 2'de Harley Quinn oynadığının resmi onayını işaret ediyor. Ayrıca Warner Bros.'un Joker 2'nin 2024'te , yani ilk filmin geldiği tarihten neredeyse beş yıl sonra vizyona gireceğini duyurmasının hemen ardından geliyor. Devam filminin çekimlerinin bu Aralık ayında başlaması bekleniyor, yani izleyicilerin Phoenix'ten Joker ve Gaga'dan Harley Quinn'i ekranda birlikte görmelerine daha zaman var. Bu yeni Joker 2 teaser en azından izleyicilere merakla beklenen DC projesinde neler olacağına dair kısa bir bilgi içeriyor.

Phillips ve Phoenix, orijinal filmden ilk görüntüleri paylaşmak için defalarca sosyal medyayı kullandı. Bu, Phoenix'in Joker makyajına hala unutulmaz ilk bakışı içeriyordu. Joker 2'nin çevrimiçi pazarlaması bu video sayesinde şimdiden başladığına göre, Lady Gaga'nın Harley Quinn'ine bu yıl içinde resmi bir bakış atılması bekleniyor.