Mutlu Yıllar Kylie Jenner!
LIFESTYLE

Mutlu Yıllar Kylie Jenner!

25. yaş gününü kutlayan genç milyarderin özel hayatı, kariyeri ve yükselişi ilham veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2022

Kylie Jenner, 2019 yılında Forbes dergisi tarafından kendi servetini kendi çalışmalarıyla elde eden en genç milyarder olarak ikonik derginin kapağı olmayı başardı. Yarattığı Kylie Cosmetics ile tam anlamıyla bir imparatorluk kuran Kylie Jenner, yaşadığı ışıltılı hayatla her zaman göz önünde olmayı başardı. Kıvrak zekası ve stratejik hamleleriyle hayatında adeta bir mentor olan annesi Kris Jenner, üvey kardeşleri Kardashian'lar, babasının hayatına Caitlyn Jenner olarak devam etmeye karar vermesi ve realite show tarihine adını yazdıran 20 sezondur devam eden "Keeping Up with the Kardashians" ile genç yıldız, inişler ve çıkışlarla dolu ama yaşanan her olayda gündemi meşgul eden bir hayat akış içerisinde.

Yaptırdığı estetik uygulamalarla yaşadığı değişim Kardashian'ların da etkisiyle günümüz güzellik algısını kökten değiştirirken, bir diğer yandan da Kylie Cosmetics ile tam anlamıyla güzellik sektörünü ele geçiren genç milyarder, Kylie Skin, Kylie Swim ve Kylie Baby markalarını da kurarak imparatorluğunu büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Travis Scott ile 2017 yılında yaşamaya başladığı aşk, kızı Stormi'yi kucağına almasıyla taçlanırken 2022 Şubat ayında oğlu Knight'ın doğumuyla genç yıldız ailesini büyütmeye devam ediyor. Sadece güçlü bir kariyer planını üzerinden ilerlerlemekle kalmayan Kylie Jenner, ailesine verdiği öncelikle güçlü bir kadın imajı çiziyor. Bugün 25. yaşına giren genç yıldızın doğum gününü kutluyoruz. Kylie Jenner'ın resmi Instagram hesabında yaptığı dikkat çekici paylaşımlar sizlerle.

Güçlü Bağlar

Kylie Jenner ve Kendall Jenner her fırsatta güçlü kardeşlik bağlarını vurguluyor.

Havada Aşk Kokusu Var!

Kylie Jenner ve Travis Scott beklenmedik bir şekilde başlayan ilişkilerini bu birlikteliğin kısa süreceğini ima eden haberlere rağmen tutkulu bir şekilde sürdürüyor.

Met Gala Heyecanı

Bu yıl "Gilded Glamour" temasıyla gerçekleşen törene Off-White imzalı bir kostümle katılan Kylie Jenner üzücü bir şekilde aramızdan ayrılan Virgil Abloh'u onurlandırdı.

Kusursuz Anne

Kylie Jenner kızı Stormi ile çektiği YouTube videoalrından yaprığı paylaşımlara, kızına karşı sergilediği tavrı ve ona duyduğu sevgiyle izleyen herkesin yüzünde sıcak bir gülümsemeye neden oluyor. 2022 Şubat ayında oğlunu kucağına alan genç milyarder paylaştığı hamilelik pozlarıyla da saniyeler içinde binlerce beğeni aldı.