The Menu İlk Fragmanıyla Karşınızda
LIFESTYLE

The Menu İlk Fragmanıyla Karşınızda

Nicholas Hoult ve Anya Taylor Joy, "The Menu" fragmanında ölümcül bir akşam yemeğinden kaçmak için savaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2022

Searchlight Pictures, başrollerinde Nicholas Hoult ve Anya Taylor Joy'un yer aldığı yeni filmi The Menu'nün fragmanıyla karşımızda. Filmde ikili, varlıklı bir çift olarak rol alıyor ve seçkin bir restoranda ultra lüx bir akşam geçirmek için özel bir tekneyle akşam yemeğine gidiyor. Sonra, gizemli Şef Slowik'in (Ralph Fiennes) eserlerini incelemeye hazır olan diğer on konukla birlikte masalarındaki yerlerini alıyor.

Fİlmdeki etkileyici replikler arasında Hoult'un Taylor Joy'a söylediği, "O sadece bir şef değil. O bir hikaye anlatıcısı. Oyun, tüm yemeğin kapsayıcı temasının ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor. Sonuna kadar bilemezsin." replikleri yer alıyor.

Yemek, konukların gece bitmeden temasını çözmeye çalıştıkları bir bulmaca işlevi görse de, hızlı bir şekilde karanlık bir hal alıyor ve Hoult ile Taylor-Joy'u hayatları için savaşmaya bırakıyor. Konuklar, silah sesleriyle şok olduktan ve bir adamın parmakları kesilmesi çarpıcı olaylar arasında yer alıyor. Merakla beklenen filmin kadrosunda ayrıca Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light ve John Leguizamo da yer alıyor. The Menu 18 Kasım'da sinemalarda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.