Emily Blunt ile Ryan Gosling Aynı Filmde Buluşuyor
LIFESTYLE

Emily Blunt ile Ryan Gosling Aynı Filmde Buluşuyor

Emily Blunt, yönetmen David Leitch'in yönettiği Universal'in The Fall Guy film uyarlamasında Ryan Gosling'e katıldı ve aynı zamanda vizyon tarihi de açıklandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ağustos 2022

Yarının Sınırında, Şeytan Marka Giyer ve Sessiz Bir Yer gibi yapımlarla tanınan Emily Blunt, şu sıralar 'Barbie' setinden gelen görüntülerle hayranları heyecanlandıran Ryan Gosling ile yeni bir film projesi için bir araya geliyor. İlk defa bir yapımda başrolü paylaşacak olan ikili, 1980'lerin klasik dizisi 'The Fall Guy'dan esinlenen bir projede rol alacak.

Bir dublör ve koordinatör olarak işe başladıktan sonra, Leitch, John Wick ile Chad Stahelski ile birlikte ilk yönetmenlik denemesini yaptığından beri, yıldızlığa istikrarlı bir yükseliş yaşadı. O zamandan beri Leitch, Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'da bir dizi hit filmin yönetmenliğini yaptı. En son yaz aksiyon filmi, bu ayın başlarında sinemalarda gösterime giren Bullet Train.

Leitch'in bir sonraki projesi The Fall Guy, bu sonbaharda çekimlere başlayacak. Senaryosunu Hobbs & Shaw yazarı Drew Pearce'ın kaleme aldığı gelecek film, ABC'de yayınlanan ve ödül avcısı olarak ikincil iş arayan üç Hollywood dublörünü takip eden aynı adlı klasik 1980'lerin televizyon dizisinden ilham alıyor. The Fall Guy filmi, Leitch'in bir Hollywood dublörü olarak kendi kişisel deneyiminden esinlenmiş olsa da, olay örgüsünün kesin ayrıntıları hala gizli. Film, Gosling'i Netflix'in The Gray Man'inden yeni yeni bir başrolde aldı ve şimdi filme başka bir Hollywood aksiyon yıldızı ekledi.

Emily Blunt'ın The Fall Guy'da Ryan Gosling'e katıldığı bildirildi. Film 1 Mart 2024'te gösterime girdiği için bir sinema vizyon tarihi de açıklandı. İkisi, şu ana kadar The Fall Guy filminin kadrosunda yer alan iki onaylanmış üye.

Blunt'un The Fall Guy'daki oyuncu seçimi, Edge of Tomorrow , Sicario ve Quiet Place serisindeki rollerinin ardından aksiyon türündeki yükselişini sürdürüyor ve ona hünerlerini gerçek bir aksiyon yıldızı olarak sergilemek için başka bir potansiyel rolü veriyor. Aktris , Universal için Christopher Nolan'ın merakla beklenen filmi Oppenheimer'ın çekimlerini yeni bitirdi. Şimdi, Blunt'ın The Fall Guy'daki oyuncu kadrosu, Studios için giderek daha önemli hale gelen şu an için onu şirket içinde tutacak.