Zeynep Erkman’ın İlk Kişisel Sergisi 10_12 Gallery’de
LIFESTYLE

Zeynep Erkman’ın İlk Kişisel Sergisi 10_12 Gallery’de

Genç ve yetenekli sanatçıları sanatseverlerle buluşturan 10_12 Gallery, Zeynep Erkman’ın “Kim Kaybolmayı İstememiştir ki” isimli ilk kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Aralık 2023

Serginin teması; büyük ölçekli ve canlı renklerden oluşan soyut tuvaller ve mekâna özgü enstalasyonların aracılığıyla, iki farklı ancak birbiriyle bağlantılı anlatıyı pürüzsüz bir şekilde iç içe geçirerek, insan deneyiminin ikili doğasını ortaya koyuyor. Zeynep Erkman, sanat yaratımına, düşünme ve içine kapanma odaklı bir lens üzerinden yaklaşarak insan psikolojisine açtığı pencereler ve zihin ile duygunun özünü ve karmaşıklığını yakalıyor.

Sanatçı; rengarenk paletinin ortasında insan ruhunun gölgelerine dalarken, duygularımızın yabancılaşma, kaygı, korku ve şüphe gibi daha zorlu yönlerini simgeleyen mekâna özel enstalasyonları ile izleyicileri, kendi zihinlerindeki karmaşıklıklarla yüzleşmeye davet ediyor. Zeynep Erkman'ın oldukça düşündürücü ve insanın psikesinin ilgi çekici bir keşfi olarak ortaya çıkardığı "Kim Kaybolmayı İstememiştir ki" sergisini 30 Kasım 2023 – 6 Ocak 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilirsiniz.