Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in düğün hazırlığı
ÜNLÜ STİLİ

Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in düğün hazırlığı

Geçtiğimiz eylül ayında gizli bir nikahla dünyaevine giren Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in bir düğünle ikinci kez evlilik yemini etmeye hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2019

Pop yıldızı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin'in gizlice planladıkları düğünleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Justin Bieber ve Hailey Baldwin'e yakın kaynaklar, düğünün Justin Bieber'ın 25. yaş gününü de içeren Mart ayının ilk haftasında gerçekleşeceğini söylüyor. Kısaca Justin 25. yaşına "evli" bir adam olarak girmek istiyor.

Düğünün Los Angeles'ta gerçekleşmesi planlanıyor. İlk belirlenen planda Justin'in ailesine de yakın olması amacıyla Kanada'ya yakın ve doğu kıyısında bir yer belirlenirken, soğuk hava koşulları yüzünden düğünün batı yakasına taşındığı edinilen bilgiler arasında. İki ünlü isim ise çoktan evlilik davetiyesini aldı, Kylie Jenner ve Travis Scott!

Çifte yakın kaynaklar dansçılara kadar planlanan düğünün provalarının çoktan başladığını söylüyor. Bieber, nikahı gerçekleştirmesi için arkadaşı DJ Tay James'i seçti. Davetiyede yer belirtilmese de, Hailey Baldwin'in verdiği bir röportajda hayalinin ormanın ortasında küçük bir düğün ile evlenmek olduğunu unutmadık! "Her yerde ışıklar asıldığını hayal ediyorum," diyen Baldwin, ağaçlar arasında bir düğün istediğini belirtmişti.

Geçtiğimiz gün ünlü model Hailey Baldwin, 2018 sonunda evlendiği şarkıcı Justin Bieber'ın annesiyle buluştu. Birlikte zaman geçiren gelin-kayınvalide, birlikte fotoğraf da çekildi. Pattie Mallette, oğlunun eşiyle çektiği fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Fotoğrafı çekerken Hailey Baldwin'in yanağına bir öpücük kondurduğu Mallette, bu kareyi, "Ne hediye ama!" notuyla paylaştı. Fotoğrafın altına Hailey Baldwin de "Seni seviyorum" mesajı yazdı.