Yeni aşk iddiası: Brad Pitt ile Charlize Theron
ÜNLÜ STİLİ

Yeni aşk iddiası: Brad Pitt ile Charlize Theron

Gündeme bomba gibi düşen Brad Pitt ile Charlize Theron’un aşk yaşadığı iddiası merak uyandırdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2019

Gündeme bomba gibi düşen Brad Pitt ile Charlize Theron'un aşk yaşadığı iddiası merak uyandırdı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; çift, Roma filminin gösterimde bir araya geldi ve yakınlıkları gözden kaçmadı. Konuyla ilgili Brad Pitt ile Charlize Theron'dan henüz bir açıklama gelmese de magazin dünyası çalkalanmaya devam ediyor.

1963 yılında doğan William Bradley Pitt, Missouri Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra Dallas ve Another World gibi dizilerde küçük rollerde oynamaya başladı.


1989'da Cutting Class isimli düşük bütçeli bir yapımda rol alarak ilgi çekti. Bundan iki yıl sonra People Magazin'in kendisine "Dünyanın En Seksi Adamı" unvanını layık görmesine neden olacak olan, Thelma & Louise'deki on beş dakikalık rolü geldi. Fiziksel özellikleriyle değil oyunculuk yeteneğiyle tanınmak isteyen Pitt, ilerleyen yıllarda bu fırsatı bulacağı Interview With The Vampire (1994), 12 Maymun (1995), Seven (1995), Fight Club (1999) gibi pek çok filmde oynadı.

Aynı zamanda yapımcılık yapmaktadır. 2006 yapımı En İyi Film Oscarı alan The Departed filminin yapımcısıydı.
2014 Oscar ödüllerinde Brad Pitt'in yapımcılığını yaptığı 12 Yıllık Esaret filmi en iyi film, en iyi uyarlama senaryo ödüllerini kazanmıştır.

Charlize Theron, 7 Ağustos 1975te Güney Afrika'nın Benoni adlı küçük bir köyünde dünyaya gözlerini açtı. Yol inşaatı yapan bir firmaya sahip olan bir babanın ve ev hanımı olan bir annenin tek çocuğuydu. Çocukluk yıllarının büyük bir bölümünü ailesinin çalıştığı çiftlikte geçirdi. O yıllarda yarım yamalak da olsa pek çok dili konuşmayı öğrendi.

28 farklı Afrika dilini konuşabilen aktris, 6 yaşına geldiğinde çiftlik sahiplerinin ve babasının desteğiyle bale dersleri almaya başladı. Evlerine 45 dakika uzaklıktaki açık hava sinemasında Amerikan filmlerini seyretmekden büyük zevk alıyordu. Satın aldığı filmleri en az 50 kere seyreden Charlize Theron, sinemaya olan tutkusunu küçük yaşlarından itibaren belli etmeye başlamıştı.


Bale eğitimi, prefesyonel bir eğitim amacıyla Johannesburg'a davet edilmesine ve aynı zamanda School for the Performing Arts'a girmesine fırsat oldu. Okulda aldığı bale ve drama dersleri, The Swan Lake ve Nutcracker gibi temsillerde sahne almasını sağladı.

13 yaşında babasını kaybetti ama Benoni'ye dönmeyi hiç düşünmedi. 16 yaşında modellik yarışmasını kazanıp İtalya'ya gitti. Milano'da bir ajansla kontrat imzaladıktan sonra birçok ünlü magazin dergisine kapak oldu. Bir sene sonra "Tek kelime dahi konuşamayan güzel" olarak ün kazandı ve 1992 yılında da bir Amerikan magazin dergisi için fotomodel olarak gittiği New York'taki Joffrey Ballet'e yazıldı.

Joffrey Ballet'te eğitimine devam ederken geçinmek için fotomodel olarak çalışıyordu. Hayatını tam istediği şekilde yönlendirdiğini düşündüğü dönemde şanssız bir şekilde dizini incitince baleden ve dolayısıyla profesyonel bir balerin olma hayallerinden vazgeçmek zorunda kaldı.
18 yaşında annesinin tavsiyesini dinleyerek Los Angeles'a gitti. Taşınmasının 8 ay ardından ilk kez bir filmde ufak da olsa rol almayı başardı. 1994 yılında John Hurt ve Renee Russo gibi oyuncuların da menajerliğini yapan John Crosby tarafından keşfedildi ve profösyönel oyunculuk hayatına başladı.


Helga Svelgen karakterini canlandırdığı "2 Days in the Valley" (1996) ve Tom Hanks'in de rol aldığı, Tina karakteri ile izleyici karşısına çıktığı "That Thing You Do!" (1996) filmleriyle ilk ciddi tecrübelerini yaşadı.

1997'de Mary Ann Lomax karakteriyle rol aldığı, başrollerini Keanu Reeves ve Al Pacino'nun paylaştığı, "The Devil's Advocate" (Şeytanın Avukatı) filmi, Charlize'e şöhret kapılarını araladı. Gene 97 senesinde "Trial and Error"da Billie Tyler rolüyle izleyici karşısındaydı.