Heidi Klum Halloween 2019 kostümünü hazırlıyor
ÜNLÜ STİLİ

Heidi Klum Halloween 2019 kostümünü hazırlıyor

Alman model Heidi Klum, abartılı Holloween kostümlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ağustos 2019

Her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı'nda (Halloween) iddialı ve korkunç kostümleriyle dikkat çeken Heidi Klum, bu yıl da geleneği bozmayacağını belli etti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kaslarını kıpırdatmadan bir takım ölçülerinin alındığını gösteren videoyu paylaşan Klum, Cadılar Bayramı'na hazırlık notunu düştü.

Heidi Klum, nasıl bir kostüm giyeceğine dair bir ipucu vermese de bunun iyi olacağına bahse girebilirsiniz. Ünlü model geçen yıl o zaman ki erkek arkadaşı şimdi ki Kocası Tom Kaulitz ile Shrek ve Fiona'ya dönüştü.

Süpermodel daha önce Jessica Rabbit ve Michael Jackson'ın Thriller videosundaki kurt adam olmuştu. Kendisinin adeta kopyası olan 5 Heidi Klum ile Halloween partisine katılan yıldız, başka bir yıl ise kendisinin 95 yaşındaki haline dönüşmüştü.

Ağustos, Cadılar Bayramı hakkında düşünmek için biraz erken görünse de, Klum bir keresinde Cadılar Bayramı kostümlerini, bir yıl önceki mega Cadılar Bayramı partisinden hemen sonra planlamaya başladığını itiraf etmişti.