Kylie Jenner hastaneye kaldırıldı
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner hastaneye kaldırıldı

Dünyanın en genç milyarderi olan reality şov yıldızı Kylie Jenner, şiddetli grip benzeri semptomlar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Eylül 2019

Kylie Jenner rahatsızlanması sebebiyle Balmain'in kreatif direktörü Olivier Rousting ile iş birliği yaptığı makyaj koleksiyonunun da sunulacağı İlkbahar/Yaz 2020 defilesine katılamaycağını açıkladı.

Twitter'dan bir açıklama paylaşan Kylie Jenner şunları söyledi;

"Bildiğiniz gibi, Olivier ile yaptığımı makyaj iş birliği ve Paris Moda Haftası'ndaki Balmain şovu için Paris'e gitmeye hazırlanıyordum. Ne yazık ki gerçekten hastayım ve seyahat edemiyorum. Bu şovu kaçırdığım için kalbim kırıldı, ancak inanılmaz ekibimin ve bu organizasyon için şehirdeki arkadaşlarımın orada ruhumla bulunmamda yardımcı olacağını biliyorum. Olivier ile bu koleksiyonu yaratmak bir hayaldi. Tabii ki bu koleksiyon sadece pist için değil .. Bunu bir ömür boyu sürecek bir etkinlikte kullanabilmeniz için yarattım" dedi.

"Bu koleksiyonla ve Olivier'le gurur duyuyorum" ifadelerini kullanan Jenner, "Dostluk, vizyon ve yaratıcılık sizler için yarattığımız ürünlerde karşımıza çıkıyor. Cuma günü benimle şovu izlediğinizden emin olun. Seni seviyorum Olivier, tebrikler ve tüm sevgimi gönderiyorum" notunu paylaştı.