Victoria's Secret'ın ilk büyük beden modeli: Ali Tate Cutler
ÜNLÜ STİLİ

Victoria's Secret'ın ilk büyük beden modeli: Ali Tate Cutler

Victoria’s Secret markası, tarihinde ilk kez büyük beden iç çamaşırı üretti ve büyük beden model Ali Tate Cutler ile anlaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ekim 2019

Her yılbaşı öncesi dev şovlarıyla adından aylarca söz ettiren, ancak bu yıldan itibaren yılbaşı şovlarını iptal eden ABD'li iç çamaşırı markası Victoria's Secret, yeni bir girişimle gündemde.

Victoria's Secret, İngiltere merkezli iç giyim firması Bluebella ile yaptığı işbirliği kapsamında 44 beden model Ali Tate Cutler ile anlaştı. Beden olumlama hareketini destekleyen ve "Kendini Sev" adı verilen yeni kampanyada her zamanki gibi zayıf Victoria's secret modelleriyle birlikte, markanın yeni 44 bedendeki modeli Ali Tate Cutler da yer aldı.

"Bedenler için doğru yönde atılmış büyük bir adım" diyen Ali Tate Cutler, E! News'e verdiği röportajda, "İlk büyük beden model olmadığımı biliyorum ama ilk 44 beden modelim. 44 beden, ABD'deki kadınların ortalama bedeni. Çoğu kadın bu bedende olduğu için medya ve modada daha çok yer almalı, dolayısıyla da doğru temsil edilmeli" dedi.