Kim Kardashian: Met Gala 2013'te eve gidene kadar ağladım!
ÜNLÜ STİLİ

Kim Kardashian: Met Gala 2013'te eve gidene kadar ağladım!

Kim Kardashian 2013'te ilk kez katıldığı Met Gala sonrası eve ağlayarak döndüğünü itiraf etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Kasım 2019

Şimdilerde 4 çocuk annesi olan Kim Kardashian 2013'te ilk çocuğu North'a hamile olduğu sırada katıldığı Met Gala 2013'te giydiği elbiseyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Çiçekli Givenchy elbiseyle sosyal medyaya damga vuran Kim Kardashian, "O gece eve ağlarak döndüm" itirafında bulundu.

"Hamileliğimin ileri seviyesindeydim, çok kabarık ve şişkindim. Aslında ben davetli değildim Kanye gösteri yapacaktı ve ben sadece Kanye'nin artı biriydim, Met Gala'da olacağımı asla hayal etmemiştim. Kimsenin muhtemelen beni o zaman orada istemediğini biliyorum." ifadelerini kullanan Kardashian, galaya adım atar atmaz pek çok sosyal medya kullanıcısında acımasız yorumlar aldı.

Bunun üzerine eve dönerken Kanye'nin "Çok güzel görünüyorsun, senin için mutluyum" dediğini anlatan 39 yaşındaki yıldız, "Sonra eve kadar ağladım çünkü inanamadım" dedi. Pişman olmadığını söyleyen Kim Kardashian, Olsen ikizlerinin o gece yanına geldiğini, kıyafeti ve eldivenlerini sevdiklerini söylediğini aktardı.

Kim Kardashian, sosyal medyaya damga vuran Givenchy çiçekli elbisesiyle Robin Williams'ın canlandırdığı "Mrs Doubtfire" karakterine benzetildiğini hatta Williams'ın "Daha iyi giydiğimi düşünüyorum!" bunu tweetlediğini hatırlattı.