Jennifer Aniston ve Brad Pitt yıllar sonra aynı karede
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Aniston ve Brad Pitt yıllar sonra aynı karede

Ekran Oyuncuları Birliği (SAG Awards) Ödülleri sahiplerini buldu, geceye Brad Pitt ile Jennifer Aniston’ın birbirlerini tebrik ettiği an damga vurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2020

26. SAG Ödülleri sahiplerini bulurken, geceye Brad Pitt ile Jennifer Aniston'ın kulis sohbeti damga vurdu. Brad Pitt, Jennifer Aniston'ın ödül konuşmasını kulisten izledi.

26. SAG Ödülleri'nde drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Jennifer Aniston ve En İyi Yardımcı Erkek oyuncu ödülünü alan Brad Pitt'in birbirini tebrik ettiği dakikalar sosyal medyanın gündemine oturdu. Çift, 2005'teki boşanmalarının ardından ilk kez aynı karede görüntülendi.

Ödülünü aldıktan sonra kulise geçen Brad Pitt'in Jennifer Aniston'ı ödül alırken televizyondan izlediği görüntüler ise herkesi hayran bıraktı.

1998 yılında birlikte olmaya başlayan Pitt ve Aniston, 2000 yılında Malibu'da gizli bir törenle evlenmişti. Çift, 2005'te ayrılma kararı almış ve iki ay sonra da Aniston boşanma davası açmıştı. Çiftin boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.