Brad Pitt'den BAFTA'da Harry ve Meghan göndermesi!
ÜNLÜ STİLİ

Brad Pitt'den BAFTA'da Harry ve Meghan göndermesi!

72. BAFTA Ödülleri sahiplerini bulurken geceye katılmayan Brad Pitt'in Prens Harry ve Meghan Markle göndermeli ifadeleri geceye damga vurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2020

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri dün gece Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yardımcı erkek oyuncu kategorisinde ödül Once Upon a Time in Hollywood'daki performansıyla Brad Pitt'e gitti. Törene katılmayan Pitt yerine ödülü rol arkadaşı Margot Robbie kabul etti.

Margot Robbie, Brad Pitt adına yaptığı kabul konuşmasında Pitt'in "Ödüle Harry adını vereceğini çünkü onu ABD'ye götürmekten büyük heyecan duyacağını" söylediğini aktardı. Salonda gülüşme sesleri yükselmesi üzerine Robbie, "Onun sözleri benim değil" dedi.

O sırada kameralar törende yer alan Prens William ve eşi Kate Middleton'a dönerken, ikilinin bu sözler üzerine oldukça eğlendiği görüldü.

İngiltere Prensi William'ın kardeşi Harry eşi Meghan Markle ile birlikte kraliyet görevlerinden çekilmiş, çift Kanada'ya yerleşmişti. Aile içinde tartışmalara yol açan bu karar kraliyet hayranlarını da üzmüştü.