Kylie Jenner: Travis Scott en yakın arkadaşım
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner: Travis Scott en yakın arkadaşım

Harper's Bazaar Amerika kapak olan Kylie Jenner, Travis Scott'u hala en iyi arkadaşı olarak gördüğünü ifade etti. Jenner, "İkimiz de Stormi'ye aşığız ve onun için en iyisini istiyoruz" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Şubat 2020

Harper's Bazaar Amerika edisyonuna kızı Stormi ile birlikte poz veren Kylie Jenner, eski erkek arkadaşı ve kızının babası Travis Scott hakkında soruları yanıtladı.

Kylie Jenner ve Travis Scott söz konusu olduğunda, bir numaralı öncelikleri kızları Stormi Webster olarak kalıyor. "Çok iyi bir ilişkimiz var, en iyi arkadaş gibiyiz" diyen Jenner, "İkimiz de Stormi'yi seviyoruz ve onun için en iyisini istiyoruz. Bağlı ve koordine hareket ediyor. Stormi ile ilgili durumlarda [ailem] ne yapacaklarını düşünüyorum. Benim için çok pratiktiler ve ben de Stormi için aynısını istiyorum."

Kylie ve Travis'in birlikteği ilk kez Nisan 2017'de flört söylentileriyle duyuldu. Ardından Şubat 2018'de kızı Stormi'yi dünyaya getiren Kylie Jenner, Travis Scott ile Ekim 2019'da ilişkisine ara verdi. Ancak hala iyi arkadaş olan ikili, geçtiğimiz günlerde kızlarının doğum günü için tekrar bir araya geldi.