Kylie Jenner hala kendi servetini yapan en genç milyarder
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner hala kendi servetini yapan en genç milyarder

Forbes'un yıllık milyarderler listesine göre Kylie Jenner, kendi servetini yapan dünyanın en genç milyarderi olmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2020

Forbes, yıllık Dünya'nın En Zenginleri listesini yayınladı ve Kylie Jenner bu yıl da kendi servetini yapan dünyanın en genç milyarderi oldu. 22 yaşındaki reality şov yıldızı ve Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie, kurduğu kozmetik firmasıyla milyar dolar değerinde.

Jenner ilk olarak Mart 2019'da milyarderler listesine girdi, daha sonra Kasım ayında Kylie Cosmetics'in % 51'ini güzellik devi Coty Inc.'e 600 milyon dolara satmayı kabul ederek ulaştığı noktayı daha da sağlamlaştırdı. İşine yaklaşık 1,2 milyar dolar değer kattı.


Kylie Jenner Ağustos 2018'de Forbes'a kapak oldu

Ayrıcalıklı geçmişine rağmen, şimdi dünyaca ünlü markalar olan güzellik imparatorluğu Kylie Cosmetics ve Kylie Skin'i kendi başına yarattığı için hali hazırda bulunan servetini de kendi yapmış kabul ediliyor. Bununla birlikte, dünyaca ünlü ailesinden erişim ve tanıtım konusunda yardım aldığı kesin.

Geçen yıl "Hiçbir şey beklemiyordum. Geleceği öngörmedim" açıklamasında bulunan Kylie Jenner, milyardere dönüştüğünde 23 yaşında olan Facebook'un kurucu ortağı Mark Zuckerberg'den daha genç bir yaşta (21) ilk aşamaya ulaştı.