Gwyneth Paltrow'dan kızı için duygusal doğum günü paylaşımı
ÜNLÜ STİLİ

Gwyneth Paltrow'dan kızı için duygusal doğum günü paylaşımı

Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, 16 yaşına giren kızının yeni yaşını hem sosyal medyadan hem de evde düzenlediği bir partiyle kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mayıs 2020

Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, Coldplay'in solisti Chris Martin ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızının doğum gününü duygusal bir dizi mesajla kutladı.

Paltrow, 16 yaşına giren kızı Apple'ın doğum günü için kaleme aldığı duygu dolu sosyal medya paylaşımında, "Aslında bu sözleri yazdığıma inanamıyorum... ama mutlu yıllar benim sevgili kızım. Sen benim kalbimin ışığısın, sen saf neşesin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu ayrıca, "Senin annen olarak en harika zamanları geçiriyorum. Senin aklında ne olduğunu öğrenmek için yaptığımız gece sohbetlerini seviyorum" dedi. Paltrow "Senin annen olduğum için çok şanslıyım. Beni seçtiğin için teşekkür ederim." satırlarıyla sözlerini noktaladı.

Gwyneth Paltrow ile Chris Martin, 2003 yılında evlendi. Bu sırada Apple'ın yanı sıra Moses adında bir de erkek çocukları olan çift, 2016 yılında dostça boşanmaya karar verdiklerini açıklamıştı.