Prens William ve Kate Middleton'dan çağrı
ÜNLÜ STİLİ

Prens William ve Kate Middleton'dan çağrı

Ruh sağlığına karşı farkındalık yaratma haftasını kutlayan Kate Middleton ve Prens William, Instagram hesaplarından ünlü isimlerin de yer aldığı bir video paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2020

İngiltere'de ruh sağlığına karşı farkındalık yaratma haftasını kutlayan Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William, Instagram hesaplarından paylaştıkları video ile çağrıda bulundu.

Dua Lipa ve David Tennant gibi yıldızların da yer aldığı videoda özellikle koronavirüs pandemisinden kaynaklanan stres bozukluğu ve anksiyete gibi sorunlara dikkat çekildi. Video aynı zamanda İngiltere'de belli radyo kanallarından da yayınlandı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, herkesi hissettiklerini ailesi ve arkadaşlarıyla korkmadan dürüstçe paylaşmaya davet etti: "Çevremizdeki insanları düşünceleri dile getirme konusunda yüreklendirmeliyiz, hiç kimseyi yargılamadan herkese içtenlikle yardımcı olabiliriz."

Prens William ise, "Hepimiz birbirimize bağlıyız aslında ve kimi zaman nasıl hissettiğini dile getirmek hem senin hem de çevrendeki insanların rahatlamasını sağlayabilir, bu yüzden bir arada olup birbirimizi desteklememiz gerekiyor" dedi.