Kylie Jenner'ın harcamaları inceleniyor
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner'ın harcamaları inceleniyor

Forbes dergisinin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder unvanını geri aldığı Kylie Jenner'ın harcamaları mercek altına alındı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Haziran 2020

Forbes dergisinin servetinde sahtecilik ile suçladığı Kylie Jenner için işler sarpa sarıyor.

Kylie Cosmetics markası ile 1 milyar dolar servet elde eden Kylie Jenner, iki yıl üst üste Forbes tarafından 'Servetini kendi yapan en genç milyarder – Self Made Billionaire' seçildi. Geçen hafta ise ünlü dergi Jenner'ın sahtecilik yaptığını ileri sürerek unvanını elinden geri aldı…

Aslında 700 milyon dolar serveti olduğu ortaya çıkınca, unvanını 23 yaşındaki Alexandra Andresen'e kaptıran Jenner'ın sahte servetine rağmen yaptığı harcamalar dikkat çekti. Ünlü ismin, son birkaç ayda özel jet ve gayrimenkuller alarak 130 milyon doları bulan harcama yaptığı ortaya çıktı. 1 ay öncesine kadar yatırım yapmaya devam eden Kylie Jenner'ın bu nedenden dolayı harcamaları incelemeye alındı.

Öte yandan, bu skandal Kylie'nin menajerliğini yapan annesi Kris Jenner (64) ile arasını açtı. İddiaya göre; Kylie, kendisini bir proje olarak kullandığı için bu krizden annesini sorumlu tutuyor, bir daha birlikte çalışmak istemiyor.