Miley Cyrus Malibu'daki evini sattı
ÜNLÜ STİLİ

Miley Cyrus Malibu'daki evini sattı

Herkesin evlerine çekilip kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini sattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Haziran 2020

Miley Cyrus, her ne kadar bölgenin emlak piyasasına göre 'mütevazı' bir rakam olsa da durgun bir dönemde kasasına 1.7 milyon ekledi. 27 yaşındaki yıldız, 2016 yılında satın aldığı evini yine müzik dünyasından bir ünlüye sattı. Evin yeni sahipleri ise şarkı sözü yazarı ve yapımcı Matthew Wilder ile eşi Tamara Dunn.

Miley Cyurs, evi yine bir başka ünlüden, Alman TV yıldızı Thomas Gottschalk'tan satın almıştı. Cyrus'ın elden çıkardığı evin dört yatak odası ve 3 banyosu bulunuyor.

Cyrus ve bir süre önce yollarını ayırdığı eşi Liam Hemsworth'ün, bu mülkü daha çok müzik çalışlarını yürütmek için kullanıyordu. Ev, 2018 yılında California'da çıkan büyük orman yangınında zarar görmüştü, Cyrus rengarenk boyattığı Malibu'daki mülkünü daha sonra elden geçirerek satışa sundu.

Henüz küçük bir çocukken rol aldığı 'Hannah Montana' adlı diziyle şöhret kazanan Cyrus, 18 yaşına gelmeden önce kazancıyla emlak yatırımları yapmaya başlamıştı. Lüks evler alıp bir süre sonra satan Cyrus bu sayede de kişisel servetini geliştirdi.

Gerçek adı Destiny Hope olan Miley Cyrus, müzisyen Billy Ray Cyrus'ın kızı.