Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu
ÜNLÜ STİLİ

Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu

ABD'de 4 yaşındaki oğluyla birlikte göle açıldıktan sonra ortadan kaybolan Glee dizisinin yıldızı oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Temmuz 2020

Geçtiğimiz günlerde oğlu Josey ile birlikte ABD'deki Piru Gölü'ne giden ve kayıplara karışan 33 yaşındaki Naya Rivera'yı arama çalışmaları devam ederken polis gölde bir cansız beden bulunduğunu duyurdu.

The New York Times'ın haberine göre; Ventura şerifi Bill Ayub, buldukları cansız bedenin Naya Rivera'ya ait olduğunu açıkladı. Ayub, olayın intihar olduğuna dair hiçbir belirti olmadığını söyledi.

33 yaşındaki oyuncunun oğlunun hayatını kurtardığı ancak kendisi için enerjisinin kalmadığı tahmin ediliyor. Rivera, Glee ekibinde hayatını kaybeden üçüncü oyuncu oldu.

Şerif, Naya Rivera'nın oğlunu bota taşıyabildiğini ama kendisini kurtarmak için enerjisinin kalmadığını tahmin ettiklerini söyledi. 15 metre derinlikte bulunan Naya Rivera'nın ölüm nedenini doğrulamak için otopsi yapılacak.

Daha önce Glee dizisinde canlandırdığı Noah Puckerman rolüyle tanınan 35 yaşındaki aktör Mark Salling 2018 yılında intihar etmişti. Glee dizisinin bir diğer yıldızı Cory Monteith de 2013'te Kanada'da bir otel odasında ölü bulunmuştu. Rivera'nın vefatı ekipteki 3. ölüm oldu.