J.Lo Doğal Cildinin Sırrının Botoks Olmadığını Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo Doğal Cildinin Sırrının Botoks Olmadığını Açıkladı

51 yaşındaki süperstar Jennifer Lopez'in her zaman kusursuz görünmesi bir sır değil.  Twitter'da yayınlanan yeni bir videosunda makyajsız cildinin ne kadar inanılmaz olduğunu yine ortaya koyuyor:

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Aralık 2020

"Bugüne kadar hiç Botoks yaptırmadım ... Ben o kişi değilim. Bunu yapan insanlara karşı hiçbir tepkim de yok; sadece benim yapmak istediğim bir şey değil. Ben cilt bakımına daha doğal bir yaklaşımla bakıyorum. Ama kullandığım ürünlerinde cildim üzerinde etkili olmasını istiyorum. " dedi Süperstar

Ayrıca, "Hyaluronik asit kullanıyordum. Bana yardımcı olacak şeyleri seçiyorum, çünkü bir noktada iğnelerle tedavi görmek zorunda kalmak istemiyorum. Yapmayacağım demiyorum, ama henüz botoks yaptırmadım. "

Makyajsız, berrak ve doğal tenini gösterdiği videoda J.Lo,, "Bu an benim için bir rüyanın gerçekleşmesi. Nihayet #JLOBEAUTY ürünlerimi hepinizle paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Her biri, cildimi nasıl hissettiğimi ve genç görünmeyi nasıl sürdürdüğümde kilit bir rol oynuyor. Tam kadro için @ JLOBEAUTY'ye!

Hustlers yıldızı, bu hafta serum, temizleyici ve bir diyet takviyesi dahil olmak üzere sekiz ürün içeren tam JLo Beauty serisini açıkladı. 1 Ocak 2021'de çıkacak J.Lo'nun güzellik sırlarını evde deneyebileceğiz.