Beyonce'den 100 Bin Kişiye Kira Desteği
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'den 100 Bin Kişiye Kira Desteği

Beyonce'nin hayır kurumu BeyGOOD, barınma ve tahliye krizinden etkilenen 100 kişiye 5.000 dolarlık hibe vermeyi planladığını duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2020

Covid-19 pandemisi nedeniyle milyonlarca kişi potansiyel olarak kira tahliyeleri veya ipotek hacizleriyle karşı karşıya. Beyonce'nin yardım kuruluşu BeyGOOD, kira ödemede güçlük çeken 100 kişiye 5 biner dolar bağışlayacağını açıkladı.

Dernekten yapılan açıklamada, "Bu Noel sezonu birçok kişi evleriyle ilgili sorun yaşarken, bazı güzel haberleri paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Beyonce, haciz veya tahliyeyle karşı karşıya kalan bireylere ve ailelere 5 biner dolarlık hibe veriyor" denildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verildi: "Covid-19'un neden olduğu salgınla karşı karşıya kaldığımızda BeyGOOD fark yaratmak için bir plan yaptı. İnsanlara gıda, su, ev gereçleri ve Covid testi gibi temel ihtiyaçları sağlayan ülke çapındaki kuruluşlara yardım ettik. Ruh sağlığı desteği de verdik. Ardından BeyGOOD Küçük İşletme Etki Fonu'muzu başlattık ve bugüne kadar 250'den fazla küçük işletme 10 bin dolar hibe aldı."

"Beyonce, en çok ihtiyaç duyulan yerde destek ve yardım etmeye devam ediyor" denilen açıklamada, "BeyGOOD Etki Fonu'nun ikinci aşaması artık konut krizinden etkilenenlere yardım edecek. Evlerin borçlarının ertelenmesi 26 Aralık'ta sona erecek, bu da hacizlere ve kira tahliyelerine yol açacak. İş kaybına, hastalığa ve genel ekonominin gerilemesine neden olan salgın nedeniyle birçok aile etkilendi" ifadesi yer aldı.