Sex And The City Tam Kadro Geri Dönebilecek Mi ?
ÜNLÜ STİLİ

Sex And The City Tam Kadro Geri Dönebilecek Mi ?

Yine havada Sex and the City söylentileri dolanmaya başladı.  HBO Max'e sınırlı sayıda bölümle diziyi yeniden başlatacaklarını ve Samantha'yı oynayan Kim Cattrall dışındaki tüm orijinal yıldızlarında kadroya dahil olduğunu açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Aralık 2020

Elbette bu, ikonik şovun bir geri dönüş haberi bir ilk değil. 2016'da üçüncü bir film hakkında haberler vardı, ancak Kim Cattrall, rolünü tekrar oynama fırsatını reddetti. Bundan sonra, kadro üyeleri arasındaki işler oldukça karışık bir hal de almıştı (Cattrall, Sarah Jessica Parker'a) "Sen benim ailem değilsin. Sen benim arkadaşım değilsin."… demişti.

Ancak Eylül ayında Sarah Jessica Parker, Carrie'yi tekrar oynamaya devam edeceğini söyledi. "Sex and the City'nin bazı bölümlerini tekrar ekranlara taşımayı düşününce, buna yeniden başlamak demezdim, bu" yeniden bir ziyaret ". dedi, "Her şeyin nerede olduğunu görmek istiyorum. Merak ediyorum; dünya çok değişti, teknoloji ve sosyal medya hayatımıza girdi. Bu da bir gerçek, hayatımız değişiyor, mesela karakterler sosyal medyadan daha önce hiç bahsetmedi ve sadece #MeToo hareketi ve Time's Up güncellenen ve dizininde içeriğine yön verirken de Carrie Bradshaw duygularını ve düşüncelerini paylaşması için ona bu alanı da açan önemli değişimler. "

Cattrall, Ekim 2017'de Piers Morgan'la yaptığı bir röportajda, daha önce dizinin çeşitlilik konusundaki zayıf performansıyla SATC'nin yaratıcı ekibinden Samantha'nın rolünü beyaz olmayan bir oyuncuyla yeniden canlandırması için oldukça baskı yapmış. '' Bu rolü başka bir aktris oynamalı. Belki onu bir Afrika-Amerikan kökenli bir Samantha Jones veya Hispanik Samantha Jones yapabilirler. " dedi.

Bu noktada, hiç kimse bir "geri dönüş" hakkında resmi bir yorum yapmadı, ama merak ediyoruz, bakalım Samantha'nın yerini kim alacak.