Anne Hathaway'ın İsmi Aslında ''Annie''
ÜNLÜ STİLİ

Anne Hathaway'ın İsmi Aslında ''Annie''

Hepimizin Ella Enchanted, The Devil Wears Prada, The Princess Diaries ve daha fazlasındaki rolleriyle tanıdığımız ve sevdiğimiz aktris Anne Hathaway hayranlarına  aslında adının ''Annie''  olduğunu bildirdi.  Yani ''Anne'' değil... Şimdi bu şaşkınlığı üst

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Ocak 2021

Jimmy Fallon The Tonight Show konuğu olan Anne, Jimmy'nin ona hepimizin bildiği ismiyle hitap etmesi ardından her şey ortaya çıktı... İzleyicilere "Herkes bana Annie deyin. Hepiniz bana Annie deyin, lütfen "diyerek yıllardır dilimizden düşmeyen isminin aslında bir hata sonucu tüm hayatını nasıl değiştirdiğine dair hikayeyi de anlattı.

"14 yaşındayken bir reklam çekimi seçmelerinde ve isim kartımı almam gerekiyordu. Bana adımı sorduklarında Anne onlar için doğru bir seçim gibi göründü, ama bu doğru değildi ve hayatımın geri kalanında herkes bana Anne diyecekti... "diye açıkladı. "Bana Anne diyen tek kişi annemdir ve bunu sadece bana gerçekten kızdığında söyler, gerçekten kızdığında ama... Gerçek şu ki, kimse bana Anne diye hitap etmekten hiç çekinmedi," diye ekledi. "Bu ben değilim benim adım Annie. İnsanlar bana 'H' de diyor, 'Hath' de, bu yüzden bana Anne'den başka bir şey söylemekten çekinmeyin."