Gigi Hadid: 1 Yıl Önceydi, Bebeğim de Benimleydi
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid: 1 Yıl Önceydi, Bebeğim de Benimleydi

Gigi Hadid, tam 1 yıl önce Jacquemus defilesinden fotoğraflarını paylaşarak, "1 yıl önce bugün, bebek kızım da orada." yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2021

Geçtiğimiz yıl 18 Ocak'ta Jacquemus defilesinde yürüyen Gigi Hadid'in bir süre sonra hamile olduğu öğrenilmişti. Eylül ayında ilk bebeğini dünyaya getiren model Gigi Hadid, sosyal medya sayfasında hamileliğinin birinci yılını andı.

One Direction grubuyla ünlenen sonra da kariyerine solo olarak devam eden Zayn Malik ile ilişkisinden bir kız bebek dünyaya getiren Gigi Hadid, geçen yıl ocak ayında çıktığı bir defilede çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı.

Karantina sırasında annesi Yolanda Hadid'in çiftliğinde kalan Hadi ve Malik'in sırrı bir sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Hadid'in doğum günü kutlamaları sırasında Zayn Malik ve kardeşi Bella ile birlikte çekilen fotoğrafının paylaşılmasından sonra sosyal medyada genç çiftin bir bebeği olacağı iddiaları dolanmaya başladı.

Ne Hadid ne de Malik bu iddialara uzun süre cevap verdi. Ardından da Hadid, online olarak konuk olduğu Jimmy Fallon'ın sohbet programında gerçeği açıkladı.