The Weeknd'in Super Bowl Kıyafetine Givenchy İmzası
ÜNLÜ STİLİ

The Weeknd'in Super Bowl Kıyafetine Givenchy İmzası

The Weeknd'in Super Bowl ilk yarı performansında giydiği Matthew M. Williams imzalı Givenchy ceketin hazırlanması 250 saatten fazla sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2021

Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da Tampa Bay Buccaneers, 18 yıl aradan sonra zafere ulaştı. 55. Super Bowl'un devre arasında sahneye çıkan The Weeknd performans sergiledi.

The Weeknd'in imza görünümü haline gelen kırmızı ceketi Givenchy'nin yeni kreatif direktörü Matthew M. Williams imzasını taşıyordu. Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olan 30 yaşındaki şarkıcı devre arası performansı için, kristallerle işlenmiş özel ceketinin bir versiyonunu giyerek seyirciyi ışıkla kör etti.

Ceket, dört nakışçı tarafından 250 saatten fazla süren bir süreçte bir araya getirildi ve The Weeknd'in artık imzalı görünümünün bir sürümü olarak meydana geldi.

Matthew Williams için bu sadece başka bir oyundu. "Biliyorsunuz, yaptığımız şeyi daha büyük ölçekte sergilemek bizim için harika bir görünürlük ve harika bir fırsat, ancak günün sonunda sevdiğim şeyleri yapmaya ve yaratıcı olmam için bana ilham veren insanlarla çalışmaya çalışıyorum." dedi.

Williams, "Görünümlerin karakterinin cesaretini öne çıkarmasını ve sahnedeki harika varlığını yansıtmasını, ayrıca Givenchy atölyelerinin terzilik konusunda ne kadar yetenekli olduğunu iletmesini istedik" dedi.

Devre arası şovu için kostümler tasarlamak, Williams'ın kariyerini modaya uygun hale getiriyor. Elbette, kendi markası Alyx'i kurmadan ve sonunda Givenchy'ye gelmeden önce sırasıyla Lady Gaga ve Kanye West için yaratıcı yönetmen ve sanat yönetmeni olarak çalışmaya devam etti. "The Super Bowl inanılmaz bir platform. Spor için olduğu kadar sanat, müzik ve moda için de." diyor Williams. "Bana göre, bir tasarımcı olarak, bu [devre arası şovunun] nasıl görüneceğini keşfetmenin en heyecan verici kısmı."