J.Lo, Kendisinin ve A-Rod'un Pandeminin Başlangıcında Çift Terapisine Katıldığını Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo, Kendisinin ve A-Rod'un Pandeminin Başlangıcında Çift Terapisine Katıldığını Açıkladı

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ilişkilerine öncelik veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2021

Lopez'in kendisinin ve nişanlısının COVID-19 salgınının başlangıcında çift danışmanlığına katıldıklarını ve zorlu zamanlarda profesyonel ve aile hayatının nasıl ilerlediğini paylaştığını açıkladı.

''Evde olmayı seviyorum. Ona yakın olmayı seviyorum. Çocukların orada olduğunu ve senin orada olduğunu bilmeyi seviyorum, her zaman.' Aslında gerçekten çok iyi oldu "dedi şarkıcı. "Kendimiz üzerinde çalışmalıyız. Terapiye başladık. Bence ilişkimizde bize gerçekten yardımcı oldu."

Lopez, kendisinin ve Rodriguez'in geçen yaz yurtdışında bir düğün törenini iptal etmek zorunda kaldıkları için hayal kırıklığına uğradıklarını, ancak sonunda iptal kararının en iyisi olduğunu anladıklarını ifade etti.

Lopez, "Bu çok önemliydi. Aylardır ve aylardır düğünümüzü planlıyorduk ve yurtdışındaydı" dedi. "Belki de doğru zaman değildi. Tüm bunları düşünmeye başlarsanız, her şeyin mükemmelce gerçekleştiği ilahi bir anı vardır."

Bununla birlikte, çiftin ertelenen evlilikleri, geçen yıl boyunca ikilinin ortaya çıkmasını ve birbirlerini desteklemesini engellemedi. Rodriguez, 2020 Super Bowl'da performansında, Time Square'de Yılbaşı Gecesi kutlamalarında manşet olurken ve 2021'in başında Başkan Joe Biden'ın açılışında şarkı söylemesi dahil olmak üzere son büyük başarılarının hepsinde Lopez'in yanında yer aldı.