Priyanka Chopra Unfinished Kitabı Hakkında Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Priyanka Chopra Unfinished Kitabı Hakkında Konuştu

Priyanka Chopra Jonas, Unfinished'ı hakkında; "İçimden o kadar çok şey çıktı ki hatırladığımı bile fark etmemiştim" diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2021

Priyanka Chopra Jonas, "Kişisel denemeler, hikayeler ve gözlemlerden oluşan bir koleksiyon" olarak tanımlanan otobiyografi türündeki kitabı Unfinished'ı çıkardı.

Chopra Jonas anılarını yazmayı düşünürken planı insanların satır aralarını okumasına izin vermekti. "Başlangıçta kitabın gençliğim için bir dizi mektup olacağını düşünmüştüm" diye anlatıyor.

"Süreci 2020'nin başlarında, başarılarım hakkında konuşacağımı düşünerek başlattım, şöhretlerim, gençliğime tavsiyelerde bulunacağım - bu tür şeyler. Yüzeyi kaşıyacağımı ve hayatımın daha zor kısımlarını gözden geçireceğimi düşündüm." diyor. Ama yazmak için oturduğunda ortaya çıkan bu değildi.

"Süreç daha çok bir günlükte yazmaya benzedi. Her şeyi düşünmeye başladığımda, yazmak duygularımın, başarısızlıklarımın ve acımın bir incelemesi oldu. Yıllardır düşünmediğim hatta hatırladığımı bile fark etmediğim çok şey aktı içimden."

Askeri doktorların çocuğu Chopra Jonas, bir ordu üssünden diğerine geçerek büyüdü; "Sonra, bir yetişkin olarak her zaman bir projeden diğerine koşuyordum. Geriye dönüp düşünecek zaman yoktu." dedi.

Priyanka Chopra 2000 yılında ülkesini Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etti ve dünya güzeli seçildi. Aslında Havacılık Mühehdisliği dalında öğrenim görmeye başlayan Chopra, daha sonra gelen tekliflere dayanmayıp oyunculuğa atım attı. 38 yaşındaki Priyanka Chopra 2018 yılında kendisinden 10 yaş genç olan Nick Jonas ile evlendi. Çiftin düğünü Hint geleneklerine göre yapıldı ve kutlamalar günlerce sürdü.