Kraliyetten Ayrıldıktan Sonra İlk Röportaj Geliyor
ÜNLÜ STİLİ

Kraliyetten Ayrıldıktan Sonra İlk Röportaj Geliyor

Oprah Winfrey, Prens Harry ve Meghan Markle ile özel bir televizyon röportajı gerçekleştirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Şubat 2021

Sussex Dükü Prens Harry ve Düşesi Meghan Markle, 90 dakikalık özel bir bölümde Oprah Winfrey'in sorularını yanıtlayacak. Önümüzdeki ay yayınlanacak olan özel bölüm, geçen yıl kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılıp Amerika'ya taşınmalarından bu yana çift olarak televizyonda yayınlanan ilk röportajları olacak.

7 Mart pazar günü yayınlanacak olan Oprah ile Meghan ve Harry: A Primetime CBS Special adlı program, sunum yapan kişi ile iki kraliyet ailesi arasındaki "samimi" bir sohbet olarak tanımlanıyor. Program Harry katılmadan önce Oprah ve Meghan ile bire bir olarak başlayacak.

Programın açıklandığı basın Winfrey, Sussex Düşesi Meghan ile kraliyet, evlilik, annelik ve hayırseverlik işleriyle ilgili hayata adım atmaktan yoğun halk baskısı altında hayatını nasıl idare ettiğine kadar her şeyi kapsayan geniş bir röportajda gerçekleştirdi.

Winfrey, Sussex Düşesi Meghan ile kraliyet, evlilik, annelik ve hayırsever bir iş olarak hayata adım atmaktan yoğun halk baskısı altında hayatı nasıl idare ettiğine kadar her şeyi kapsayan geniş kapsamlı bir röportajda konuştu. Daha sonra ikisine, Birleşik Devletler'e taşınmaları ve genişleyen aileleri için gelecek umutları ve hayalleri hakkında konuşan Prens Harry de katıldı.