Anne Hathaway'den The Devil Wears Prada İtirafı
ÜNLÜ STİLİ

Anne Hathaway'den The Devil Wears Prada İtirafı

Anne Hathaway, 2006 yapımı The Devil Wears Prada'daki Andy Sachs rolünü alabilmek için sonuna kadar savaştığını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Meryl Streep'in canlandırdığı talepkar moda dergisi editörü Miranda Priestly'nin cesur asistanı Andy'yi oynayan Oscar ödüllü yıldız Anne Hathaway, bir programda yarışmacıları "asla pes etmemeleri" konusunda cesaretlendirirken film hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

Anne Hathaway, The Devil Wears Prada'daki Andrea Sachs rolü için dokuzuncu sırada olduğunu söyledi. Hathaway, The Notebook ve Mean Girls filmlerindeki başarısından dolayı Rachel McAdams'ın Andy Sachs'ın rolü için ilk tercih olduğunu da açıkladı.

2007'de olü reddetme kararı hakkında konuşan McAdams, "Sadece film yapmak için film yapmayacağım. Bu konuda tutkulu olmalıyım. Ve aynı zamanda daha fazlasını yapabilirim. Çalışırken dikkatim dağılıyor ve hayatıma geri dönmeyi çok seviyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Claire Danes ve Juliette Lewis'ın da rol için seçmelere katıldığı biliniyor. Hathaway daha önce güvenliğini sağlama konusunda "Sabırlı olmalıydım. İlk seçenek ben değildim." dedi.

ANNE HATHAWAY: O GECE MUTLU TAKLİDİ YAPMIŞTIM
Anne Hathaway, geçtiğimiz günlerde 2013'te kazandığı Oscar ödülü kazandığı gece mutlu taklidi yaptığını itiraf etti. 38 yaşındaki "Ödül gecesi mutlu hissetmemiştim. Orada aşırı pahalı bir kostümle beklemek bana yanlış gelmişti zaten bu nedenle de büyük eleştirildim. Ama bu bana iyi geldi" dedi. Ödül konuşması boyunca rol yaptığını belirten ABD'li yıldız "O gece mutlu taklidi yaptım" dedi.

Bu rol için geçirdiği fiziksel değişim sonrası internette sayısız nefret söylemiyle karşılaştığını söyleyen Anne Hathaway, "Sosyal medya üzerinden yöneltilen o nefret güçlenmeme yardım etti. Karakterim için iyi bir deneyimdi" ifadelerini kullandı.