Kaia Gerber, Süper Model Annesi Crawford'un 55. Yaşını Özel Bir Fotoğrafla Kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Kaia Gerber, Süper Model Annesi Crawford'un 55. Yaşını Özel Bir Fotoğrafla Kutladı

Annesinin izinden giden Gerber, annesi ve kendi için ''stil ikizleri'' dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Model Kaia Gerber'e annesi Cindy Crawford'dan çok şeyin miras kaldığı oldukça açık. Gerber, annesinin 55. doğum gününün şerefine Instagram'da ikonik süper modelin çok sayıda fotoğrafını paylaştı ve "stil ikizi" dedi.

"Doğum günün kutlu olsun güzel annem ❤️," diye yazdı Gerber, "her yıl daha da güzelleşen kadın ve bir gün onun gibi olmayı umduğum anneme ... @cindycrawford Seni seviyorum."

Gerber, Crawford'un genç bir fotoğrafını yayınladı ve annesinin özelliklerini Instagram Hikayelerinde daha da övdü, süper modele "stil ikizi" adını verdi ve annesinin mükemmel saçlarına hayranlığından söz etti.

Crawford da doğum gününü kutlamak için Instagram'daydı. Bizi zamanda yolculuğa çıkaran fotoğrafını ve doğum günü pastasıyla poz verdiği yeni bir resmini paylaşan Crawford, " Göz açıp kapayıncaya kadar! Tüm doğum günü dileklerim için teşekkür ederim. Şükranla doluyum. Her yılın, her günün bir lütuf olduğunu biliyorum. " diye yazdı


Gerber annesinin izinden gidip modellik yapmaya başladığında, Crawford The Edit (ELLE aracılığıyla) ile yaptığı röportajda şunları söyledi: "Bugün modellerin çok küçük olması bekleniyor ve Kaia için endişeleniyorum çünkü ideal kabul edilen bir vücut tipim olmadı ve onun da olacağını sanmıyorum ... Yine de ona, 'İstediğin kadar karbonhidratların tadını çıkar!' diyorum. Kaia çok güzel bir genç kadına dönüşüyor ve gerçekten ışığının parlamasına izin vermek istiyorum. "