Malia Obama Hollywood Yazarlığına Adım Attı
ÜNLÜ STİLİ

Malia Obama Hollywood Yazarlığına Adım Attı

Kaynaklar, Obama'nın büyük kızı, aktör-yapımcı Donald Glover ile birlikte yaklaşan bir Amazon dizisinde çalışmak üzere işe alındığını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Dün manşetlerde yer alan Glover, FX ile sözleşmesini sona erdirdi ve bunun yerine Amazon ile sekiz haneli bir anlaşma imzaladı. Glover Prime Video , Glover'ın çalışmalarını ve Amazon'un Prime Video merkezindeki diğer seçilmiş içerikleri öne çıkaran, kendi içerik kanalını oluşturması bekleniyor.

Malia Obama'nın, Watchmen yapımcısı Janine Nabers tarafından yaratılan Beyoncé benzeri bir pop yıldızı karakteri hakkında, Hive adlı bir diziye kaleme aldığı bildirildi. Dizi, Obama'nın üniversite sonrası ilk büyük projesi olacak, çünkü eski First Daughter bu yılın sonlarında Harvard Üniversitesi'nden mezun oluyor.

Şov dünyasına gelince ise acemilere yer yok, ancak Obama, daha önce HBO'nun hit dizisi Girls setinde staj yapmış ve Halle Berry CBS dramasında prodüksiyon asistanı olarak çalışmış, birkaç yıldır Hollywood'da bir kariyer peşinde koştuğu ortada. Dahası, Hatta Malia, 2017'de The Weinstein Company'de de staj yaptı.

Tabii ki, prodüksiyon dünyasındaki, ebeveynleri, eski Başkan Barack Obama ve eski First Lady Michelle Obama'da olunca, Netflix ile imzalanan anlaşma ve önümüzdeki yıllarda piyasaya sürülecek dizinin iyi bir prodüksiyona sahip olduğu düşünüldüğünde, Malia'nın merakı aileden geliyor.