Prens Harry ve Meghan Markle Unvanlarını Kaybetti
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle Unvanlarını Kaybetti

Bir devrin sonu. Prens Harry ve Meghan, kraliyet ailesine geri dönmeyeceklerini doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Sussex Dükü ve Düşesi, kraliyet ailesinin çalışan üyeleri olarak geri dönmeyeceklerini açıkladılar. Kraliçe ile yapılan tartışmanın ardından, bu hafta başlarında söylentileri doğrulayan çiftin unvanları ve himayeleri kaldırılacak.

Geçen yıl 31 Mart'ta kraliyet rollerinden resmen geri çekildiklerinden bu yana bir yıllık bir gözden geçirme dönemi getirilmiş olsa da, çift kararlarını bir ay erken kraliyet ailesiyle paylaştı.

Yakın zamanda söylendiği gibi, hareket aynı zamanda Kraliçe'den Sussex Dükü ve Düşesi'ne hediye edilen hayırsever himayelerin iade edileceği anlamına geliyor. Prens Harry'nin tutmak için bir anlaşmaya varmayı umduğu fahri askeri atamalar, kraliyet ailesinin diğer üyelerine de geçecek.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Kraliçe, Kraliyet Ailesi'nin işinden uzaklaşarak, bir kamu hizmeti hayatı ile gelen sorumluluk ve görevlere devam etmenin mümkün olmadığını doğrulayan bir yazı yazdı" dedi. "Herkes kararlarından üzülürken, Dük ve Düşes ailenin çok sevilen üyeleri olmaya devam ediyor." denildi.

Meghan ve Harry, geçen yılın başındaki ilk duyurularından bu yana oğulları Archie ile birlikte Los Angeles'a taşındılar. Çift geçtiğimiz günlerde, haberi kutlamak için ikilinin samimi, dokunaklı bir görüntüsünü paylaşarak, önümüzdeki birkaç ay içinde ikinci çocuklarını beklediklerini açıkladı.