Ellie Goulding Anne Oluyor
ÜNLÜ STİLİ

Ellie Goulding Anne Oluyor

İngiliz şarkıcı Ellie Goulding ilk çocuğuna hamile olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Şubat 2021

2019 Eylül ayında Caspar Jopling ile dünyaevine giren Ellie Goulding, bebek bekliyor.

Hamileliğinin 30. haftasında olan Goulding, geçtiğimiz Ağustos ayında Victoria & Albert Müzesi'ndeki bir gösteriye son kez halka açık bir şekilde katıldığında hamile olduğunu bilmediğini, ancak kısa bir süre sonra öğrendiğini açıkladı.

Pandemi sırasında Gloucestershire'da tecrit edilen Goulding, ilk başta inkar ettiğini ve hamile olabileceğine inanmadığını söylüyor. "Tamamen farklı bir vücuda ve farklı bir enerjiye sahip olmaya başladım, her şeyle baş edemedim" diyor.

Şarkıcı, hamileliğin duygusal gerçekliği hakkında konuştu ve kendini çok fazla yansıttığını ve izole olduğunu hissettiğini açıkladı.

Goulding, "Eşiniz var ve arkadaşlarınız var, ancak bir pandemide özellikle yalnızlık hissedebilirsiniz. Çünkü şu anda planladığım bir şey değildi ve olup bitenler nedeniyle bunun daha yalnız bir yolculuk olduğunu biliyordum. Sanırım bu beni çok gizli tuttu ve beni bu konuda çok korumacı yaptı." diyor.

2019 yılında İngiltere'nin kuzeyindeki York Minster Katedrali'nde evlenen Ellie Goulding ile Caspar Jopling'in düğünü kraliyet ailesi düğünlerini andırıyordu. Goulding, Chloe tasarımı, Victoria dönemi modasına uygun bir gelinlik giymişti.

Goulding, daha önce verdiği bir röportajda nasıl bir gelinlik giymek istediğini anlatırken, Prenses Anne ve Grace Kelly'nin gelinliklerine benzer bir gelinliği tercih edeceğini söylemişti.