Shailene Woodley Nişan Yüzüğünü Gösterdi
ÜNLÜ STİLİ

Shailene Woodley Nişan Yüzüğünü Gösterdi

Shailene Woodley artık resmi olarak bir gelin adayı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Şubat 2021

Aktris, Green Bay Packers'ın oyun kurucusu Aaron Rodgers ile nişan haberini, The Tonight Show Jimmy Fallon'un dün gece yaptığı röportajında doğruladı. Sohbetleri sırasında Woodley, çarpıcı nişan yüzüğünü gösterdi ve bir gün bir NFL yıldızıyla evleneceğini asla düşünmediğini söyledi.

"Evet, nişanlandık. Ama bizim için bu yeni bir haber değil, bu yüzden biraz komik," dedi aktris. "Şu anda herkes bunun için çıldırıyor ve biz 'Evet, bir süredir nişanlıydık.'" Diye devam etti Woodley, "yaşamak için top oynayan biriyle evleneceğimi asla düşünmemiştim" dedi. Woodley ayrıca röportaj sırasında devam eden COVID-19 salgını nedeniyle nişanlısının aslında canlı bir futbol maçında oynadığını henüz görmediğini açıkladı.

Woodley, "Hala bir futbol maçına gitmedim çünkü öyle bir zamanda tanıştık ki ve oynadığı tüm oyunlar sırasında stadyumlar kapalıydı. Yani, henüz bir futbol maçına gitmedim," diye itiraf etti. "Onu bir futbolcu olarak tanımıyorum. Tanıdığım adam bu. Sporda çok iyi."

Kaynak, "Birlikte çok mutlular" dedi. "Bu kadar hızlı teklif alması şaşırtıcı değil. Bildiğin zaman, biliyorsun, değil mi?"