Merakla Beklenen Röportajın Fragmanı Yayınlandı
ÜNLÜ STİLİ

Merakla Beklenen Röportajın Fragmanı Yayınlandı

Meghan Markle ve Prens Harry’nin Oprah Winfrey röportajından tanıtım yayınlandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mart 2021

İngiliz kraliyet ailesinin son bir yıldır gündemin ilk sıralarından inmeyen iki üyesi Prens Harry ile Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'e verdikleri röportajın tanıtım fragmanları yayınlandı.

Tamamı 7 Mart'ta yayınlanacak olan 90 dakikalık programda Prens Harry'nin İngiliz bulvar basınının zorlayıcı tavrından da bahsettiği tahmin ediliyor ve Harry, "Burada yanıbaşımda eşimle oturup seninle konuştuğum için kendimi gerçekten rahatlamış hissediyorum ve mutluyum. Çünkü yıllar önce bu süreçten tek başına geçmenin onun (Prenses Diana) için ne kadar zor olduğunu hayal bile edemiyorum. Bu süreç iki kişiyken bile inanılmaz derecede zordu ama en azından birbirimize sahiptik" diyor.

Röportajın bir bölümünde Winfrey'in Meghan Markle'a "Sessiz misiniz yoksa susturuldunuz mu?" diye sorması dikkat çekti. Prens Harry ise kraliyet ailesinden ayrılığı "inanılmayacak kadar zor" diye ifade etti.

Röportajda Prens Harry ile Meghan Markle'ın sık sık el ele tutuştuğu görüldü. Kısa bir süre önce hamile olduğunu açıklayan Markle'ın karnının büyümüş olması da dikkat çekti.