Meghan Markle Kraliyet Ailesini Suçluyor
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle Kraliyet Ailesini Suçluyor

Meghan Markle, Oprah Winfrey röportajının yeni bir fragmanında sessiz kalmasını beklemenin mantıksız olduğunu söylüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Mart 2021

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey röportajı henüz yayınlanmadı ancak fragmanlar bile bu yayının ne kadar tartışma yaratacağını gözler önüne seriyor.

İngiliz kraliyeti ile Prens Harry ve eşi Meghan Markle arasındaki savaş kızışıyor. Meghan Markle, kraliyeti haklarında yalanlar yaymakla suçladı. Kraliyet ise Markle'ın kraliyet çalışanlarına kötü davrandığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, Buckingham Sarayı'nın kendisi ve Prens Harry'le ilgili "yalanları sürdürdükten sonra" sessiz kalmasının beklenmeyeceğini söyledi.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın merakla beklenen röportajıyla ilgili yeni bir tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Meghan Markle'ın "Gerçekleri konuştuğunuz için Buckingham Sarayı'nın hakkınızda ne düşüneceğini merak ediyor musunuz?" sorusuna yanıtı çarpıcı oldu.

Markle bu soruya, "Saray, hakkımızdaki yalanların sürdürülmesinde aktif bir rol oynarken bunca zaman sonra sessiz kalmamızı nasıl bekleyebilirler anlamıyorum. Eğer bu bazı şeyleri kaybetmek anlamına geliyorsa zaten bir çok şey kaybedildi." şeklinde cevap verdi.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'e verdiği röportaj 7 Mart'ta yayınlanacak. Kraliyet ailesinden ise karşı hamla geldi. Meghan Markle'ın Kensington Sarayı'nda yaşarken Kraliyet çalışanlarına kötü muamelede bulunduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.