Kristen Stewart Prenses Diana'yı Oynadığı Rolünde Yeni Saç Kesimiyle
ÜNLÜ STİLİ

Kristen Stewart Prenses Diana'yı Oynadığı Rolünde Yeni Saç Kesimiyle

90'ların Bob kesimiyle, Kristen Stewart Prenses Diana'ya dönüştü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2021

Kabarık, omuz uzunluğunda sarışın bob kahküller; kareli, bir ceket; krem rengi balıkçı yaka; ve siyah pantolonlu Stewart, Galler Prensesi'ni Almanya'nın Dülmen kentinde canlandırıyor. Bu, Stewart'ın son kraliyet görünümüne işaret ediyor ve eski bir Chanel ceketi ve retro ekose parçası dahil olmak üzere önceki görünümlerinde imzası olan 90'ların stilini daha fazla sergiliyor.

Pablo Larraín'in yönettiği ve adını Diana'nın kendi soyadından alan Spencer, Diana'nın kocası Prens Charles ayrılmaya karar verdiği zamanlarda, Sandringham'da kraliyet ailesiyle geçirdiği bir hafta sonunda Prenses Di'yi kameraya alıyor. Tarihsel olarak, çift 1992'de ayrıldıklarını açıkladı ve boşanmalarını 1996'da resmileşmişti.

Stewart daha önce yaptığı açıklamada, filmin "Diana'nın hayatında önemli bir dönüm noktasında kim olduğuna dair duygusal bir kanıt" olacağını söyledi. "Diana, Spencer adının kendisi için ne anlama geldiğini elinde tutmaya çalışırken, kendine dönmesinin dramatik bir çabası."

Herkes Diana'yı sevgiyle hatırlıyor, oğlu Prens Harry ve gelini Düşes Meghan'ın Oprah Winfrey ile Pazar günü yaptığı röportajın ardından kraliyer ile olan kişisel kargaşasını hatırladık. Hatta Harry, kraliyet ailesinin geri adım atmasıyla annesinin "çok kızacağını" ve "çok üzüleceğini" düşündüğünü söyledi. "Sanırım bunun olacağını önceden gördü. Tüm bu süreç boyunca varlığını kesinlikle hissettim." Dedi.