Lady Gaga House Of Gucci'den İlk Kareyi Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga House Of Gucci'den İlk Kareyi Paylaştı

Huzurlarınızda Signore e Signora Gucci!

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2021

Lady Gaga, Adam Driver'la başrolünü paylaştığı House of Gucci filminin setinden paylaştığı fotoğrafa "Signore e Signora Gucci" (Bay ve Bayan Gucci) notunu ekledi.

Bir kayak tatili sırasında oldukları anlaşılan Bay ve Bayan Gucci'nin hikayesi Sara Gay Forden'ın "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Delness, Glamour ve Greed"den uyarlandı.

House of Gucci filmi çalkantılı Gucci ailesi moda hanedanlığını ve kurucusu Guccio Gucci'nin torununun öldürülmesini konu alıyor. Ridley Scott'ın yönettiği filmde Adam Driver Maurizio Gucci'yi, Lady Gaga ise Patrizia Reggiani'yi canlandırıyor.


Maurizio Gucci - Patrizia Reggiani

İtalyan moda evi Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, 26 kapse mahkum edildi. İtalyan basınında "Lady Gucci" ve "kara dul" gibi isimlerle anılan Patrizia Reggiani, 18 yılını hapiste geçirdi.

Maurizo Gucci, 12 yıllık evliliğin ardından 1985'te Patrizia Reggiani'yi terk etmişti. Başka bir kadınla ilişki yaşayan Gucci ile Reggiani 1991'de resmi olarak boşanmıştı. Gucci, 1993'te eski karısına ömür boyu yıllık 1.1 milyon İsviçre frankı ödemeyi kabul etmişti.

27 Mart 1995'te ise 47 yaşındaki Maurizio Gucci, Milano'daki ofisine girerken bir silahlı saldırgan tarafından öldürülmüştü.

'BÜYÜCÜ' ARACILIĞIYLA TUTULAN KİRALIK KATİL
Soruşturmada, cinayetin ticari anlaşmazlık ya da organize suç çeteleriyle bağlantılı olup olmadığı da incelenmiş, ancak telefon dinlemeleri ve gizli tanık ifadeleri dikkatleri Gucci'nin eski eşi Patrizia Reggiani'nin üzerine çekmişti.

Reggiani'nin, yakın arkadaşı olan "büyücü" Pina Auriemma aracılığıyla 300,000 euro'ya bir kiralık katil tuttuğu ortaya çıkmıştı.

Basında, Reggiani'nin kıskançlık ve maddi anlaşmazlıklar nedeniyle eski kocasını öldürttüğü haberleri yer almıştı. Reggiani ise cinayet emrini kendisinin vermediğini iddia ediyordu.


Patrizia Reggiani

"ÇALIŞMAK YERİNE HAPİSTE KALMAYI TERCİH EDERİM"
Cinayet emrini vermekten suçlu bulunan Reggiani ilk olarak 29 yıl hapse mahkum edilmiş, temyizde ceza 26 yıla inmişti.

2011'de gündüzleri cezaevinden çıkarak bir işte çalışması imkanı sunulan Reggiani, "Hayatımda hiç çalışmadım. Hapiste kalmayı tercih ederim" diyerek bu seçenekten yararlanmayı reddetmişti.

Reggiani 2013'te ise bu imkandan yararlanarak bir mücevher mağazasında ve bir yardım kuruluşunda çalışmaya başlamıştı.

Sansasyonel dava süreci boyunca şık giyiminden ve bakımından ödün vermeyen Patrizia Reggiani, "Bisiklet üzerinde mutlu olmaktansa Rolls-Royce'ta ağlamayı tercih ederim" sözleriyle de hatırlanıyor.