Prens William İlk Kez Konuştu: Irkçı Bir Aile Değiliz
ÜNLÜ STİLİ

Prens William İlk Kez Konuştu: Irkçı Bir Aile Değiliz

Prens William kardeşi Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey'e verdikleri röportaj sonrasında ilk kez konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2021

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Amerikalı ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e verdiği röportajda kraliyet ailesini ırkçılıkla suçlamasına Prens William'dan yanıt geldi.

Konuyla ilgili olarak ilk kez konuşan Prens William, kendisine yöneltilen bir soru üzerine "Biz ırkçı bir aile değiliz" diye yanıt verdi.

Harry ile Meghan'ın olay yaratan röportajının ekrana gelmesinden birkaç gün sonra Prens Harry ile eşi Kate Middleton resmi bir ziyarette bulundu.

Prens William, bu ziyaret sırasında, Harry ve Meghan ile ilgili sorularla da karşılaştı. Kardeşi Harry ile konuşup konuşmadığı sorusuna "Hayır, onunla henüz konuşmadım. Ama konuşacağım" dedi.

'ARCHIE KOYU TENLİ OLUR DİYE PRENS UNVANI VERMEDİLER'
Röportajda beş aylık hamileyken intihar etmeyi düşündüğünü söyleyen Markle, Archie'nin daha doğmadan ırkçılığa uğradığını da ileri sürdü. Markle "Kraliyet ailesi üyeleri Harry'ye, bebeğin koyu tenli olmasından ne kadar endişe ettiklerini söylediler." dedi. Markle, ten renginin koyu olabileceğinden endişe eden kraliyet ailesinin Archie'ye prens unvanı vermeyi reddettiğini de ekledi. Ayrıca ailenin Archie'ye 7 gün 24 saat koruma vermeyi reddettiğini de belirtti. Bunun Harry'ye bir kraliyet ailesi üyesi tarafından söylendiğini belirten Markle onun kim olduğunu da "zarar vermemek için" açıklamadı.