Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez'den 'Ayrılık' Açıklaması
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez'den 'Ayrılık' Açıklaması

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti ayrılık iddiaları sonrası açıklama yaptı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2021

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti ayrılık iddialarını yalanladı. Çift yaptıkları açıklamada, "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz" dedi.

2017 yılında aşk yaşamaya başlayan ve iki yıl önce nişanlanan Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çiftinin ayrıldığı iddia edilmişti. "İhanet" söylentileriyle gündeme gelen ikili, çıkan haberlerin ardından açıklamada bulundu.

Koronavirüs sebebiyle düğününü ikinci kez erteleyen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladığı Alex Rodriguez'in ilişkisinde kara bulutlar dolaştığı öne sürüldü.

TMZ'nin haberine göre; 2017 yılında aşk yaşamaya başlayan ikili, yollarını ayırdı. Birkaç gün önce ayrıldıkları öğrenilen çiftin, en son 1 Mart'ta görüştükleri iddia edildi.

"İHANET" İDDİASI
Rodriguez'in reality show yıldızı Madison LeCroy ile bir ilişki yaşadığı ABD basınında yer almıştı.

LeCroy, katıldığı bir programda aralarında fiziksel bir şey yaşanmadığını, yalnızca sosyal medya üzerinden yazıştıklarını ifade etmişti.

İddiaların ardından Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ortak bir açıklama yaptı. Çift, "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz" dedi. İkiliye yakın bir kaynak da, Lopez ve Rodriguez'in nişan atmalarının söz konusu olmadığını dile getirdi.