Torunlarından Prenses Diana'ya Mektup
ÜNLÜ STİLİ

Torunlarından Prenses Diana'ya Mektup

Kraliyet ailesinin küçük üyeleri Birleşik Krallık'taki Anneler Günü'nü kutlamak için Diana'ya özel kartlar hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2021

Birleşik Krallık'ta bu yıl 14 Mart'ta kutlanan Anneler Günü nedeniyle Kate Middleton ve Prens William'ın üç çocuğu Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, hiç görmedikleri babaanneleri Prenses Diana'ya mektup yazdı.

Resmi Kensington Palace Instagram hesabı, her biri torunları tarafından hazırlanmış üç el yapımı Anneler Günü kartının fotoğrafını paylaştı. Paylaşımda not olarak "Bu yıl Anneler Günü bir kez daha farklı olacak. Birçoğumuz sevdiklerimizden ayrı olacağız, ancak çok da uzak olmayan bir gelecekte annemizi tekrar kucaklayabileceğimiz bir zamanı dört gözle bekliyoruz." yazdı.

Not şöyle devam etti; "Ama yas yaşayanlar için bugün özellikle zor olabilir. Her yıl Anneler Günü'nde George, Charlotte ve Louis William için Anneanneleri Diana'yı hatırlayan kartlar hazırlıyor. Koşullarınız ne olursa olsun, bu Anneler Günü'nde sizi düşünüyoruz."

George ve Charlotte'un kartları, her biri "Sevgili Büyükanne Diana" ile başlayan yazılı mesajlar içerirken, Charlotte'ın ayrıca "Babam seni özlüyor" yazması dikkat çekti.